2017-05-24 23:15:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Nehezen viseli ma a stresszt

Napi horoszkóp május 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold délután már az Ikrek jegyébe ér. Gyorsan halad a tervezett munkájának elvégzésével, és nagyszerű javítási javaslatot tehet. Új dolgokat akar kipróbálni. Délután egy olyan vitában lesz része, amelyet egyik fél sem tud komolyan venni, és végül nevetésbe fullad a veszekedés.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll együtt a Merkúrral. Szinte elárasztják majd a jobbnál jobb ötletek! Ha elég magabiztos, és elő is adja ezeket, akkor el tudja majd érni, hogy mindenki önre figyeljen.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma sikerülhet mindenben keresztül vinnie az akaratát, de kérdés, hogy jól jár-e ezzel? Legyen egy kicsit türelmesebb! Higgye el, jó úton halad, csak mindenhez több idő kell, hogy „beérjenek” a dolgok. Nem érdemes siettetni, az idő most kihagyhatatlan tényező.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most igazán élvezi az életet! Ne sokat morfondírozzon, hagyja magát egy kicsit sodortatni az árral. Meglepő találkozásokban lehet része, egy új ismeretsége a nagy szerelmet is jelentheti.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ön kitűnő formában van, és lelkesen kezdheti a napot. Érdemes lenne most belevágnia az életmódváltásba! A sport most a társkereséssel is összekapcsolódhat: egy edzőtermi, vagy fürdőhelyi ismeretség most tartós kapcsolattá érhet.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az ön általában nagyon is reális világlátása, életszemlélete mintha álmodozásba fordulna, legalábbis ami a karrierjét illeti. Mielőtt döntő lépésre szánná el magát, alaposan ismerkedjen meg a lehetőségeivel! Semmiképp se dőljön be üres ígéreteknek, vagy puszta álmoknak.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, és ez vidám hangulatot ad önnek. Ma sokat érhet el a humorával és a kedvességével. Jól ki tud jönni a többekkel, és még azt sem fogják öntől zokon venni, ha egy kényes kérdésben a kezébe veszi az irányítást.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll, ez nem kedvez önnek, nyugtalan és feszült lehet. Mielőtt bármit is reagálna valaki megjegyzésére, gondolja végig, megéri-e a veszekedés… Ne bízzon semmit a szerencsére!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Valami megérkezésére régóta vár már, lehet ez egy levél, vagy egy üzenet, és végre meg is kapja! Ma egyébként is kellemes meglepetésekre, fordulatokra számíthat, örömteli napja lesz!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most nagyon észnél kell lennie, hideg fejjel kell döntenie, ha előre akar lépni a karrierjében. Egy kedves kollégája, aki ugyanakkor nagyon megbízhatatlan a munkában, állítja érdekes dilemma elé.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Most a környezetében mindenki azon van, hogy segítsen önnek egy nehéz helyzetben, de ha ezt nem értékeli, vagy rátartiságból nem fogadja el, akkor könnyen magára maradhat. Változtasson a hozzáállásán!

Halak: II. 19. - III. 20.
Meglehetősen feszült lehet, és idegességében igaztalanul vádolhat valakit – ha lehiggadt, kérjen bocsánatot az illetőtől!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: